Zoeken naar man sub

Uw zoekactie voor man sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt (stoei)poes(je)
Ik 172/70/15 besneden...op zoek naar vrouwke al of niet in relatie om lekker mee te stoeien bij voorkeur voor regelmatig .waar ik ook aan de pussy infuus mag liggen ,haar oraal verwennen mag.kan zowel ontvangen als verplaatsen  

Single man zoekt (stoei)poes(je)
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt rijpe vrouw
Hallo, ik bezoek in de regio geile oudere vrouwen (alleenstaand of getrouwd) bij hun thuis of op kamers, en dit voor ondeugende sex. Laat je verwennen en geniet zonder beslommeringen van de aandacht. Ik ben een vlotte 42-jarige man met ervaring. Ik ben 1m81 groot, slank gebouwd en groot geschapen. Zeer potent! Je bent overtuigd en wil ook eens verwend worden? Neem wat tijd voor jezelf en mail me!  
Barefun 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durven samen puur genieten
Vingers die speels door je haar strelen, vingers die je nekspieren ontspannen, tongen die in mekaar verstrengelen, een likje aan je oorlel, een lief woordje in je oorschelp....als intro. Het kneden van je borsten, het hard zuigen van je tepels, vingers die zich een weg zoeken naar jouw natte poes en je lipjes zacht open leggen. Een vinger die sensueel over je geribbelde g spot sstreelt. Een tong die sensueel je klitje streelt, lippen die aan jouwen lipjes sabbelen, jij die mijn paal hard maakt voor de finale. Mijn harde wapen dat zacht in jouw grotje schuift en vervolgens steeds dieper stoot tot tegen...mijn zaadloze sperma dat diep in jouw grotje spuit, een finale waarbij jij een nieuwe climax krijgt, een leuke babbel en veel meer. Jij bent een dame girl next door, mag rijper zijn en mollig. Jij geniet van dit scenario. Deze slanke goed ogende gezonde man met niveau biedt het aan. Bij klick kan long term vriendschap. Koppel ook bespreekbaar. Mail mij vrijblijvend.  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage en meer.
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage en meer.
Beertje 51 jaar Antwerpen - Lier
Discrete sexpartner gezocht
Dag dames ,ik ben een man van 51,meet 174en 74 kg.Ik zit in een relatie wel niet samenwonend.Ik ben opzoek naar een vaste sexpartner om leuke tijden mee door te brengen.Bij interesse kunnen we verder contact maken via whatsapp.  
Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen ben 51 single meerdere hoogtepunten neem gerust contact op altijd antwoord.  
DZD 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Erotische massage met happy ending
Man 37 uit leuven met een verzorgd uiterlijk. Zoekt een vrouw vanaf 20+ tot 60+ die verwend wil worden met een erotische massage van kop tot teen met happy ending kan ontvangen..  
Ludo 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Welke jonge meid is eind mei in Mallorca en zoekt fun?
Ik ben een lieve verzorgde discrete slanke singel man, die eind mei i vakantie is in Mallorca. Ik zoek daarom wat gezelschap met een lieve sexy meid om wat leuke dingen mee te doe. Terrasje doen en natuurlijk sex. Ben jij dat meisje dat ik zoek ? Reageer dan even a.u.b. Stel je even voor met 2 leuke foto’s. Ik ben zeer discreet!! Voorwaarden en mogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar. Ik kijk uit naar jou reactie.  
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Krikke 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb gezocht
30 jarige man op zoek naar leuke dame, leeftijd niet belangrijk, die ook zoekt naar regelmatig contact met inhoud. Ik ben 188/73kg/bruin haar, blauwe ogen 19x5 Ook bereikbaar via sn.p; Dexter8354 Tot snel  

Fwb gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10